Sørveiv Logo

Oz er vinneren av Sørveiv Prisen 2023!

Vi er utrolig stolte av innføringen av “Sørveiv Prisen” som er nytt av 2023. Prisen ble utdelt i samarbeid mellom flere aktører som alle bidro med ulike premier.

Det var artisten Oz fra Kristiansand som ble kåret til vinneren av prisen. Prisen består av ulike premier fra våre samarbeidspartnere: South Coast Creative Produksjon av introduksjonsvideo / pressebilder. Sound Promotion Promopakke av en valgfri utgivelse. All Things Live Spillejobb på deres nye tiltak «New Things Live» hvor dem inviterer musikkbransjen til en sosial og hyggelig kveld som inkluderer et par showcase-konserter fra noen uetablerte artister som dem har lagt merke til og ønsker å se opptre live / vise frem til flere i bransjen. Cederberg Studios Innspilling, produksjon og ferdigstilling av en valgfri utgivelse. Sørveiv 5 000,- kr til karrierefremmende aktiviteter. Vinneren ble kåret av en jury bestående av en representant fra hver aktør (med unntak av All Things Live på bakgrunn av en interessekonflikt) - i tillegg til to representanter fra Musikkontoret Sørf og Samsen Kulturhus (Kristiansand Kommune). Utdrag fra Fædrelandsvennen:

Oz Lørdag, Kick Av alle artistene Fædrelandsvennen sjekker ut på Sørveiv, er Oz fra Kristiansand - fødenavn: Oguzhan Nicholas Yerlikaya - den som kommer nærmest å ha et genuint originalt uttrykk. Musikalsk trekker hip-hopen hans riktignok tunge veksler på den typen Dark R&B som har gjort The Weeknd til en av verdens største stjerner, men Oz gjør det med sørlandske tekster. Dét gir en interessant kontrast mellom blaude konsonanter og dunkel, urban musikk. På scenen viser han seg dessuten å ha en kul, laidback tilstedeværelse og tunge beats og melankolske tekster til tross: Fyren lykkes faktisk å skape feststemning ganske enkelt ved å insistere på at alle skal ha det gøy. Showmanship kaller man sånt. At Oz ved konsertens slutt får overrakt Sørveiv Prisen, oppleves på ingen måte urimelig.

Tilbake