Sørveiv Logo
Kick Scene

Kick Scene

750

Dronningensgate 8, 4610 Kristiansand

Kick scene er en av Kristiansands største scener, og har hatt artister som Arif, OnklP og de fjerne slektningene, CLMD, Broiler, Ramón og mange flere. Dette er den største scenen under Sørveiv 2024. På Sørveiv 2023 opptrådte blant annet Torine, Ash Olsen, Tyr, Makosir og Simen Steinklev på Kick scene.

Aldersgrense:  18 år.

Telfords

Telfords

80

Vestre Strandgate 7, 4610 Kristiansand

Kristiansands eldste pub, anno 1972. Dette er en veldig koselig og intim bar med en scene som gir rom for fantastiske og intime konsertopplevelser med store artister. Denne stemningen som oppstår på intime scener er virkelig ikke til å undervurdere. Det anbefales å komme i god tid før konsertstart, ettersom denne scenen fylles fort opp.

Aldersgrense:  18 år.

Biscenen

Biscenen

200

‍Kongens gate 2, 4610 Kristiansand

Biscenen er et unikt lokale på Teateret i Kristiansand, som arrangerer konserter, teater, utstillinger og dansegulv. Biscenen byr på fantastiske konsertopplevelser, og utrolig god stemning. Her kommer du til å se utrolig mange flotte konserter under Sørveiv!

Aldersgrense:  18 år.

Vaktbua

Vaktbua

80

Odderøyveien 11, Bygg 3, 4610 Kristiansand

Vaktbua er et unikt konsertlokale i Kristiansand, som gir rom for fantastiske og intime konsertopplevelser med flotte artister. Stemningen som skapes på så små scener gir virkelig intense konsertopplevelser som garantert henger igjen i kroppen et par dager etterpå. Blant annet så vi Kjartan Lauritzen opptre på Vaktbua under Sørveiv i 2016, dette er fortsatt en snakkis den dag i dag! Under Sørveiv 2024 kan du se både nyetablerte og up and coming artister på Vaktbua. Det anbefales å komme i god tid før konsertstart.

Aldersgrense:  18 år.