Søster-trio med nytt prosjekt

Sørveiv Live

I 2014 lanserte søstrene Oakland Rain på Sørveiv. I år lanserer de sitt nye prosjekt, deres pop alter ego E L L A.  Publikum kan forvente musikk med mye energi, glede og aggresjon!

– E L L A er vårt pop alter ego, hvor vi uttrykker følelser med markeringstusj! I E L L A-universet er det sterke farger, neon lys, glitter, pastell himler og vi uttrykker den intense prosessen av å være unge, sier Charlotte.

Søstrene Maren, Charlotte og Kathrine Wallevik Hansen har siden 2014 jobbet med musikk under navnet Oakland Rain, et konsept med fokus på det organiske lydbildet og historiefortelling. Maren og Charlotte er låtskrivere og artister, mens Kathrine er manager.

Ideen om å starte et nytt konsept begynte å spire under en tur til London, høsten 2017. Maren og Charlotte reiste til England for innspilling som Oakland Rain. Etter noen timer i studio spurte produsenten Matt om jentene ville spille noen andre låter for ham.

– Vi spilte gjennom en låt vi ønsket en mer pop-aktig produksjon på, men som vi ikke visste hvordan vi skulle ta tak i, sier Maren. Hun legger til; han kicket veldig på den låta! Matt ønsket å teste ut en produksjon og dermed hadde vi startet på reisen mot vårt nye konsept E L L A.

Etter å ha laget en god mengde demoner og reist utallige turer til London, hadde de skapt musikk som sitt pop alter ego.

Vil at publikum skal danse

De siste to årene har søstrene skrevet låter til konseptet E L L A. Sangene handler om følelsen av å bli undervurdert og uttrykker aggresjon, på en helt annen måte enn Oakland Rain.

– Låtene tar også for seg hvordan det finnes mye styrke i sårbarhet og at det ikke er to motsetninger, sier Maren.

E L L A vil at lytterne skal kjenne på hele følelsesregisteret og ikke minst danse til musikken deres som beveger seg innenfor et pop-landskap, med fokus på trommer, synth og vokal.

Lanseres på Sørveiv

Under Sørveiv i 2014 lanserte søstrene Oakland Rain. Nå, fem år senere, lanserer de sitt nye prosjekt på samme festival.

– Det føltes veldig riktig for oss å lansere konseptet E L L A under Sørveiv! Det er en festival vi har sterk tilknytning til, og som for oss representerer hjemmebane, sier Charlotte.

Kjøp billett Kjøp billett Kjøp billett