Sørveiv x SKMU

Sørveiv Live

Ikke gå glipp av akustiske intimkonserter på Sørlandets Kunstmuseum.

Forbered deg på rå, skjøre og ærlige akustiske konserter med spennende artister omgitt av vakker billedkunst. Helt siden Sørveiv ble arrangert for første gang i 2010 har vi samarbeidet med kunstmiljøet i Kristiansand, noe vi er veldig stolte av.

I forkant av årets festival tok styreleder av Sørveiv, Jon Gotteberg, kontakt med SKMU for å undersøke muligheten for et samarbeid.

– Sørveiv ønsker å samarbeide med SKMU fordi vi vil at flere skal få øynene opp for det fantastiske, levende og gode kunstmiljøet som finnes i regionen. Samarbeidet i år har vært veldig bra, og hvem vet, kanskje vi kan få på plass en egen Sørveiv Arts til neste år? fortsetter sier styreleder Jon.

Administrerende direktør ved Sørlandets Kunstmuseum mener samarbeidet kan føre til nye erfaringer. – Sørveiv er en stor og viktig aktør som setter Kristiansand på kartet, som markerer seg sterkt både nasjonalt og internasjonalt. For oss er samarbeidet både en mulighet for å lære av deres erfaringer og ikke minst er det en mulighet til å skape en arena for unike opplevelser på museet, forteller Reidar Fuglestad, administrerende direktør ved Sørlandets Kunstmuseum.

I løpet av helgen 1. og 2. november spiller disse seks Sørveiv-artister på SKMU.

Fredag 1. november

15:00 Vi og Du

15:50 Samū

16:40 August Kann

Lørdag 2. november

15:00 Culiar

15:50 Robert Moses & The Harmony Crusaders

16:40 NINV

– Artistene som skal opptre er knallbra! Det vil være intime, spennende konserter der kunsten som omgir musikken legger et ekstra lag til opplevelsen, sier styreleder Jon.

Arrangementet er åpent for alle og det er gratis inngang!

– Vi i SKMU synes organisasjonene våre kler hverandre. Visuell kunst og musikk er to kunstarter som sammen skaper en spennende synergi for både publikum og utøvere. Jeg tror dette blir en sjelden anledning til å oppleve noe helt spesielt, avslutter Reidar.

Les mer om arrangementet.

Kjøp billett Kjøp billett Kjøp billett