Sørveiv Music Conference skjer 30.-31. oktober!

I 2020 har absolutt ingenting gått etter planen. Musikklivet har neppe stått i en vanskeligere situasjon, og hverdagen er alt annet enn sikker for alle som lever av å jobbe med eller rundt musikk. Likevel er det små lysglimt her og der.

Med en noe påtatt optimisme i bunn bestemte vi oss i Sørveiv for å lage både liveprogram og konferanse i år også. Mange har spurt oss hvorfor, og ikke minst hvordan! Svaret var enkelt: Det er så mye vondere å la være. Vi er nødt til å fortsette å skape de vakre konsertøyeblikkene, og tørre å ta diskusjoner rundt bransjen vi alle er en del av. Nå mer enn noensinne er det viktigere å samles, tenke framover, og skape noen felles mål.

Vi inviterer derfor til konferanse igjen i 2020: vi skal snakke om nye bransjestrukturer, mulighetsrom i krisetider, lære av hverandres feil som artister, diskutere løsninger på problemer som vi skulle vært foruten, og selvfølgelig høre på, nyte og snakke om musikk. Vi gleder oss til å se igjen gamle kjente, nye ansikter og sammen se om vi klarer å gå de første skrittene mot en litt mindre bananas hverdag.

Konferansen presenteres av Sørveiv og Sørf – Sørnorsk kompetansesenter for musikk

 

Akkreditering

Som vårt bidrag til musikkbransjen i en økonomisk tøff tid er konferansen gratis tilgjengelig i år. Hele konferansen streames live på Facebook, og vi har plass til et meget begrenset antall delegater i salen under konferansen. Vil du være fysisk tilstede, må du registrere deg. NB! Konsertene er ikke inkludert i registreringen.
Kjøp billett Kjøp billett