Uten frivillige er Sørveiv ingenting! Vår fantastiske gjeng er ryggraden og hjertet til festivalen.

Vil du være med? Meld deg på og bli med på moroa!

Påmmeldingsskjemaet finner du her.

Vi trenger folk til følgende oppgaver:

BILLETT

Billettfolket er festivalens velkomstkomité – de første publikum møter når de ankommer Sørveiv, så her er du virkelig festivalens ansikt utad. I år har Sørveiv seks konsertscener. Vi trenger frivillige til å stå ved inngangsdørene og sjekke billetter, hjelpe til med akkreditering, og bistå ved salgsstasjonene.

ARTIST- OG FRIVILLIGCATERING

Som frivillig i bar/catering hjelper du til med å servere mat og drikke til artister og frivillige. Du er tilstede for dem og gjør det du kan for å ta godt vare på dem!

RUNNER/TRIVSEL

Som frivillig runner/trivselsperson er du Sørveivs potet! En person med positiv innstilling som trår til og bidrar der det trengs. Enten det er å bistå på de ulike konsertscenene, eller trå til i baren.

RIGG

Hjelp oss med å rigge frem Sørveivfølelsen, og nostalgisk rydde alt vekk ved konsertslutt. Uten riggere blir det ingen fantastiske konserter, så som rigger gjør du en viktig jobb! Gjelder alt fra teknisk rigg til bæring av sofaer.

Konferansevakt (Dagtid)

Som konferansevakt bidrar du til at våre delegater og speakere har det de trenger når de trenger det. Dette kan være å levere mikrofoner rundt i salen, levere ut flyers eller informasjon under konferansen og også ha ett ekstra skarpt øye til smittevern. Dette arbeidet foregår under Sørveivs bransjekonferanse på dagtid.

Kjøp billetter -50%