Uten frivillige er Sørveiv ingenting! Vår fantastiske gjeng er ryggraden og hjertet til festivalen.

Vil du være med? Meld deg på og bli med på moroa!

GÅ TIL PÅMELDINGSSKJEMAET

Lurer du på noe? Eller har du hemmelige superevner som trengs til å lage festival, men ikke omfavnes av skjemaet? Ta kontakt med vår frivillig-duo Oda og Simen på frivillig@sorveiv.no

Vi trenger folk til følgende oppgaver:

STREET TEAM & DISTRIBUSJON

Er du et ess på sosiale medier eller tekstproduksjon? Da vil vi gjerne høre fra deg, gjerne i god tid før festivalen! Eller digger du plakater, flyers og frisk luft? Vi har masse som må henges opp og deles ut. En viktig og trivelig jobb som må gjøres!

BILLETT

Billettfolket er festivalens velkomstkomité – de første publikum møter når de ankommer Sørveiv, så her er du virkelig festivalens ansikt utad. I år har Sørveiv seks konsertscener. Vi trenger frivillige til å stå ved inngangsdørene og sjekke billetter, hjelpe til med akkreditering, og bistå ved salgsstasjonene.

ARTIST- OG FRIVILLIGCATERING

Som frivillig i bar/catering hjelper du til med å servere mat og drikke til artister og frivillige. Du er tilstede for dem og gjør det du kan for å ta godt vare på dem!

TRANSPORT

Hjelp oss gjerne med å transportere artister til flyplassen, utstyr til og fra de ulike venuene, eller ta en kjapp handletur når det trengs. Du stiller med førerkort og godt humør – vi stiller med bil.

RUNNER/TRIVSEL

Som frivillig runner/trivselsperson er du Sørveivs potet! En person med positiv innstilling som trår til og bidrar der det trengs. Enten det er å bistå på de ulike konsertscenene, eller trå til i baren.

RIGG

Hjelp oss med å rigge frem Sørveivfølelsen, og nostalgisk rydde alt vekk ved konsertslutt. Uten riggere blir det ingen fantastiske konserter, så som rigger gjør du en viktig jobb! Gjelder alt fra teknisk rigg til bæring av sofaer.

DEKOR

Har du sans for design og dekor og lyst til å være med i en trivelig gjeng som aktivt former Sørveivs utseende? Bli med på dekor! Arbeidet foregår hovedsakelig før og etter festivalen, ikke under.

FOTO & MEDIA

Bevar Sørveivs uforglemmelige øyeblikk for fremtiden! Som frivillig i foto & media-gruppa kommer du tett på artistene og fyker rundt fra scene til scene på jakt etter det neste blinkskuddet. Bildene dine vil brukes i sosiale medier og i fremtidig markedsføring av festivalen. Du tar med kameraet ditt, vi stiller med Kodak Moments!

Kjøp billett Kjøp billett Kjøp billett