Sørveiv feat. Bærekraftsfestivalen!

Sørveiv Live

Vi savner live-musikk! Vi savner festival-stemning! Og vi savner DERE! Derfor arrangerer vi en konsertkveld 19. juni på Vaktbua. I kjent Sørveiv-stil blir det god musikk av flere artister og god stemning når vi inntar bakgården til Vaktbua. Bare årstiden er litt annerledes 🙂
Vi arrangerer kvelden sammen med våre venner i Bærekraftsfestivalen, som avslutter sin aller første festivalhelg sammen med oss på Vaktbua.
Bærekraftsfestivalen ble startet av en ung energisk gjeng med et mål om å øke kunnskap om bærekraft og ikke minst skape sosiale arenaer for samarbeid. Festivalen går ifra 2.-5. juni, og består av hele 6 arrangementer som samler mennesker på tvers av generasjoner, kulturer og ulike organisasjoner.
Som alt annet blir også Sørveiv litt annerledes i år. Istedenfor en festivalhelg i november arrangerer vi i år 3 kvelder med musikk fordelt gjennom året – 19. juni, 28. august og 11. desember. Mer info om de andre arrangementene kommer snart.
ARTISTER
JEJUNE
JEJUNE startet året 2021 med å signere platekontrakt med Braveheart Records, som er drevet av Jonas Alaska, Billie Van og Mikhael Paskalev. Sistnevnte, produserer også bandets ferske EP som slippes 28. mai. Bandet er en frisk pust i dagens musikkbilde, med intensiteten og attituden fra postpunken og 60-tallets søte melodier.
Greatfruit
Greatfruit er et kaleidoskop av sent 70 og tidlig 80 talls nostalgi transportert gjennom en psykedelisk linse. De psykedeliske pop utforskerene slapp sin første singel «Arcade Love» november 2019 og har siden da holdt en stødig kurs inn i ukjent sonisk terreng. Den Interstellare kvartetten jobber for øyeblikket med å ferdigstille deres kommende debut album som i skrivende stund blir spilt inn og produsert i det mørke dypet av Oslos vestkant. Deres to siste singler, “Interstellar Groove” (april 2021) og “Arp_lord” (mai 2021) ble anbefalt av Urørt.
NB: GiddyGang kunne dessverre ikke flyttes til 19. juni. Vi jobber med å få dem på en scene nær deg så snart som mulig!
Billetter kr 200 – sikre deg din her: https://tikkio.com/…/22728-sorveiv-feat…
Kjøp billett Kjøp billett