Slipper RnB-inspirert prosjekt

Sørveiv Live

Neon Ion byr på et klubba indie RnB-uttrykk og kan minne om en slags retro elektropop. Det nye konseptet til Natalie Sandtorv kan ikke sammenlignes med tidligere musikk.

– Jeg har lenge hatt lyst til å jobbe med et mer RnB-inspirert prosjekt, sier Natalie Sandtorv.

Og nå skjer det. I samarbeid med produsentene Erlend Mokkelbost og Ivan Blomqvist, slipper de konseptet Neon Ion. Sørveiv blir deres første offentlige konsert.

– Jeg gleder meg bare så utrolig mye til å spille musikken med mitt nye fine band på en deilig scene, for et nysgjerrig publikum. Håper det blir dansing! For det er så mye crazyness i denne verden, så det er viktig å ta en pause i galskapen og bare let loose, sier Natalie.

Det nye bandet Natalie snakker om består av Henrik Lødøen, Martin Vinje, og Kristian Jacobsen.

En helt ny sjanger

Natalie forteller at hun ønsket større fokus på produksjon og vokalen sin, derfor er lydbildet til Neon Ion er noe helt nytt.

– Nå jobber jeg med en helt annen sjanger enn tidligere, så det er ikke vits å sjekke ut tidligere musikk for å forberede seg på hva som kommer next, forteller hun.

Musikken til Neon Ion beveger seg i et klubba indie RnB-uttrykk, en slags retro elektropop. Den erfarne musikeren har latt seg inspirere av Little Dragon, Nao, SZA. Videre forteller Natalie at hun hentet mye inspirasjon fra en tur til LA med roadtrip i både ørken og storby.

Drømmer om turnè

– Jeg elsker dette prosjektet! Jeg vil egentlig bare pakke kofferten og reise på turnè i et par år, sier Natalie drømmende og fortsetter. Det hadde vært rått å spille på Øya, og et hav av fete festivaler i USA og Europa.

Men først og fremst skal hun og bandet spille på Sørveiv, 1. – 2. november i Kristiansand.

– Jeg er så sinnsykt gira på å presentere det nye bandet mitt, det er en helt rå gjeng! Vi storkoser oss med å spille låtene, det skal bli en fest og det skal bli så vakkert. Jeg håper publikum på Sørveiv er klare for å danse med oss og for å høre et nytt frisk sound, avslutter Natalie.

Kjøp billett Kjøp billett