Slik blir Sørveiv 2020

Sørveiv Live

2020 har bydd på utfordringer som få kunne forutsett. En rekke kulturarrangementer har blitt avlyst, og det så en periode mørkt ut for Sørveiv også. Men nå kommer vi med gode nyheter: Sørveiv 2020 skjer!

– Det var ikke gitt at festivalen kunne gjennomføres i år, så vi er glade for å dele denne nyheten. Festivalen i år vil skille seg ut blant annet fordi vi kun skal ha norske artister, men jeg har troen på at folk er tørste på livekonserter, sier festivalsjef Anna Willrodt.

Årets festival blir i likhet med mye annet dette året, litt annerledes. Det blir færre band og ingen internasjonale artister. Men det blir festival og Sørveiv har allerede booket et knippe sultne artister. Noen skal spille live på scener i Kristiansand, mens andre konserter blir filmet slik at publikum kan nyte deilig musikk fra Sørveiv i sin egen stue.

Sørveiv har allerede sluppet noen av årets artistene som byr på musikk fra ulike sjangre. Bård Berg, Inger Nordvik, Jango, Kristian Grostad, Paria, car.pool, Simen Steinklev, Kristine Marie Aasvang og j00. 

Gratis konferanse

Behovet for trygge møteplasser hvor musikkbransjen kan diskutere har aldri vært større. Årets konferanse blir derfor en plattform hvor lokale, regionale og nasjonale krefter kan samles, dele erfaringer og komme frem til god løsninger. Konferansen arrangeres med svært få tilskuere, men den blir streamet og gratis for alle.

– Mer enn noensinne trenger vi å komme sammen utveksle ideer, frustrasjon, sinne, kjærlighet for musikken, som også er under hardt økonomisk press nå. Så lenge vi får lov å gjennomføre skal vi lage en så god arena for menings- og erfaringsutveksling som mulig, sier Nicholas van Eck.

Norske Konsertarrangører, Mariann Bjørnelv fra Folken, vennefestivaler, plastfrie suksesshistorier og artister, er noe av det konferansen har å by på.

– Fokuset i år blir å se fremover, for jeg tror vi alle er ganske ferdige med 2020. Vi skal dele det vi har lært i år, og gå videre inn det nye året som forhåpentligvis blir et litt bedre musikkår, avslutter van Eck.

Sørveiv bunkrer opp håndsprit og håper publikum er klar for fantastiske musikkopplevelser og god stemning når vi spriter opp Kristiansand 30. – 31.oktober!

Kjøp billett Kjøp billett