11:00 – 11:45 Forretningsutvikling og Entreprenørskap i Kunst

Det er ingen hemmelighet at det har vært vanskelige tider for musikk- og kulturbransjen de siste årene. Gjennom arbeidet med forretningsutvikling for musikkfeltet, og entreprenørskapsutvikling for kunstnere har Jarle Kvanvig og Solveig Knudsen opparbeidet seg mye erfaring og innsikt rundt hva som preger kulturlivet i Agder. Nå setter de seg ned på Sørveiv for å snakke om hva de har funnet ut av, og hva de tror vil bli viktig for tiden framover.

 

12:00 – 12:45 Cultiva og Skippergt. 24b (Cultivahuset)

Hvilke planer har Cultiva for Skippergata 24b? Cultiva har engasjert Stein Erik Bakken som prosjektleder for å utrede mulighetene i bygget. Cultiva har kjøpt huset av SKMU og overtar januar 2023. Stein Erik vil presentere planen for huset. Vi ble imponert av det vi så – og håper du også blir det.

Cultiva har landet ny strategi for de neste 4 årene – «Rom for muligheter» 2021-2024. Judit Premak vil i dialog med Kirsti Mathiesen Hjemdahl undersøke hvordan Skippergata 24b passer inn i målene til Cultiva og snakke om andre planer de har fremover.

 

12:45 – 14:00 Pause

 

14:00 – 14:45 Digitale konserter, Netflix og cash

Vi har alle sett vår fair share av konserter gjennom skjerm de siste 18 månedene. For mange ble det raskt en utfordring å holde det interessant nok, men et band som virkelig har klart det har vært Leprous, gjennom Munin. Live sin strømmeplattform. Avstemming til settlister, releasekonserter for hele verden og til og med live komposisjon skrevet sammen med et publikum er noen av stuntene dette progbandet har gjort. De har gjort det sammen med en

av de norske store streaming-plattformene Munin.Live, som har noen ganske utrolige ambisjoner for tiden framover. Kom på Sørveiv og hør Simen Børven og Kaia Skåttet fortelle om det siste året og planene framover.

 

15:00 – 15:45 Film, hiphop, Sørlandet, samarbeid og suksess

Hva har uavhengige film- og innholdsskapere til felles med et hiphop-kollektiv fra Arendal? Møt de på Sørveiv og finn ut av det! Vi setter oss ned med Endre og Faraja fra Ladnera og Martin fra Scream/Mose og hører om det har vært noen likhetstrekk i måten de har jobbet på i de siste årene.

Martin Litwicki er best kjent som daglig leder i Scream Media og Mose Studios. Fra å starte med foto og film for lokale aktører i Kristiansand, farter Martin nå verden over med store samarbeidsprosjekter og TV-produksjoner.

For noen år siden bestemte noen 17-18 år gamle karer samme nabolag i Arendal seg sammen, og begynte å sette opp konserter, lysinstallasjoner, produsere beats, ta bilder og slippe musikk. I dag er de fortsatt unge, men suksesshistorien om Ladnera-kollektivet har begynt å spre seg til flere kroker av Norge.

Kjøp billetter -50%