Innspilling hos Cederberg Studios

Ukategorisert

Vi er stolte av å kunne presentere tidenes samarbeid med Cederberg Studios!

Sørveiv + Cederberg Studios = sant, igjen! For andre gang er vi stolte av å presentere tidenes samarbeid med Cederberg Studios.

En av årets Sørveiv-artister eller band kan bli den heldige vinneren av singelinnspilling i Cedeberg Studios. Christer-André Cederberg er en internasjonal anerkjent produsent og mikser som har jobbet med artister som Sondre Justad, Bjørn Eidsvåg, Daniel Kvammen, 22, Gåte, Honningbarna, Julie Bergan, samt internasjonale band som Anathema og Tides From Nebula.

– Gutta som jobber i Cederberg Studies er superprofesjonelle folk. Muligheten til å samarbeide med en produsent som Christer gir litt av en pangstart på musikkarrieren, sier festivalsjef Anna Willrodt.

For å delta i konkurransen om denne fete premien må artistene melde seg på via dette påmeldingsskjemaet. Siste frist for påmelding er 30. oktober klokken 23:59.

De påmeldte artistene vil bli vurdert av Cederberg Studios og representanter fra studioet kommer på Sørveiv for å se konsertene deres. I etterkant av festivalen vil Cederberg Studios ta kontakt med den utvalgte vinneren og avtale detaljer for innspillingen.

Cederberg Studios + Sørveiv

Christer-André Cederberg ble inspirert av Sørveivs mål om å være med på å løfte artister som har talent, en plan, identitet og fokus. Studioet ligger i Kristiansand og drives av Christer-André, Jaran Gustavson og Espen Andersen. Christer-André forteller at de vet hvordan det er å være i startgropa.

– Alle i Cederberg Studios har spilt eller spiller i band, så vi vet hvor hardt det er og hvor bra det kan være å få hjelp på veien, sier Christer-André, som har 20 års erfaring i musikkbransjen.

Videre legger Christer-André til.

– Jeg har selv hatt støttespillere og mentorer som har hjulpet meg med karrieren min, og nå har jeg lyst til å gi noe tilbake.

Festivalsjef Anna Willrodt gleder seg på artistens vegne og forteller av Cederberg Studios og Sørveiv ønsker det samme

– Vi har samme tankegang om å løfte musikk-Sørlandet, dette har ført oss sammen, sier Anna og fortsetter. Produsentjobben artisten eller bandet får innebærer ikke bare det tekniske, men de bidrar også kunstnerisk som kan gi musikken et løft i riktig retning. Dette er ren goodwill fra Christers side og det er veldig kult at han ønsker å bidra på denne måten.

I utvelgelsen av en heldig artist eller band vil dette være i fokus hos Cederberg Studios:

– Gode låter samt potensiale, særegenhet og sterk identitet i uttrykket. Vi legger vekt på at artisten eller bandet er på vei ett sted, med eller uten hjelp, men at det å få produsert en låt i enda større grad kan muliggjøre at man kommer over en kneik, sier Christer-André.

Innholdet i innspillingspakken:

  • Tilbakemelding på preproduksjon av låten før innspilling
  • Innspilling og miksing av en singel i Cederberg Studios, tre dager i studio
  • Miks og mastering av låten
  • Opphold i studioets leilighet
  • Dokumentasjon av studio-oppholdet med foto og video som kan brukes av artisten, Cederberg Studios og Sørveiv

Bandet eller artisten må selv ha lagt preproduksjon før de går i studio. Artisten og produsent teamet avtaler dato for innspilling, men innspillingen skal skje innen 01. juni 2020.

Les mer om Cederberg Studios her

Kjøp billett Kjøp billett