Konsertscener

Også i år rigger vi klar 6 konsertscener i byen som alle er klare for å gi deg den rette Sørveiv-stemingen. Scenene er Caledonien Hall, KICK, Charlies, Teateret, Vaktbua og Grenseløs (i 1. etasjen på Caledonien). I år vil vi også arrangere intime konserter i utstillingsrommene på SKMU.

Aldersgrenser

Våre samarbeidspartnere på konsertscenene setter aldersgrensen selv. Årets aldersgrenser er:

  • 18 år på Biscenen på Teateret, Vaktbua, KICK, Caledonien og Grenseløs
  • 20 år på Charlies og i foajéen på Teateret etter kl. 22

Ingen aldersgrense på SKMU.

Billetter

Billetter til Sørveiv kjøpes enten via Universe eller i døra – vi anbefaler å kjøpe på forhånd, da unngår du både kø i døra og sparer penger! Dørsalg skjer i år utelukkende i billettluka på Teateret, mens forhåndskjøpte billetter scannes i døra og byttes om til festivalbånd i alle venues. Kjøp din billett nå!

Hotell

Vårt festival-hotell i år er Radisson Blu Caledonien Hotel! Hotellet er plassert i hjertet av festivalområdet. Caledonien er byens mest moderne hotell og har spektakulær utsikt over byen, havna og ut mot havet.

Våre spesialpriser er:

  • Enkeltrom kr 895,-
  • Dobbeltrom kr 1 095,-

På jakt etter et rimeligere overnattingssted? Hotel Dronningen rett ved siden av Caledonien tilbyr følgende spesialpriser:

  • Enkeltrom kr 695,-
  • Dobbeltrom kr 895,-
  • 3-mannsrom kr 1 095,-
  • 4-mannsrom kr 1 295,-

Frokost er inkludert i alle priser. Oppholdet bestilles via e-post til sales.kristiansand@radissonblu.com med referansen Sørveiv.

Presse

Vil du skrive om Sørveiv? Send en forespørsel om presseakkreditering til siljemarie@sorveiv.no. Oppgi ditt navn, navnet for avis/blog/nettsted du skriver for og ditt telefonnummer, så hører du fra oss!

Vil du spille på Sørveiv?

Søk om å få spille på Sørveiv! For å holde oss så oppdatert som mulig, har vi artistpåmelding hvor artister og band kan melde sin interesse for å spille på Sørveiv. Alle artister evalueres av et ekspertpanel og bookes etter panelets anbefalinger.

NB! Årets påmelding er stengt. Påmeldingsskjemaet for Sørveiv 2020 åpnes ila. våren.

Kjøp billett Kjøp billett Kjøp billett