Konsertscener

Også i år rigger vi klar flere konsertscener i byen som alle er klare for å gi deg den rette Sørveiv-stemingen. I 2020 bruker vi Caledonien Hall, Grenseløs, Masterspace og KICK (kun lørdag). Vi forholder oss til gjeldende smittevernsregler og tilrettelegger for sittekonserter med 1 meters avstand mellom publikummere. Les mer om våre smittevernstiltak her.

Aldersgrenser

Vi har 18 års aldersgrense på hele festivalen.

Billetter

Billetter kan kjøpes her

NB! I år har vi kun forhåndssalg av billetter pga. smittevern. Vi oppfordrer deg til å hente festivalpass innenfor følgende tidspunkter. Slik har vi bedre kontroll på hvem som besøker lokalene våre til hvilke tider, og kan også begrense trafikken i våre lokaler noe.

Festivalpass og fredagspass: torsdag 16:00-19:00 eller fredag 10:00-17:00

Lørdagspass: lørdag mellom 10:00-17:00

Dersom dette ikke lar seg gjøre får du selvfølgelig hentet bånd innenfor festivalens åpningstider som er 19.00-02.00. All akkreditering og henting av billettbånd foregår på Masterspace i Vestre Strandgate 19b.

Presse

Vil du skrive om Sørveiv? Send en forespørsel om presseakkreditering til siljemarie@sorveiv.no. Oppgi ditt navn, navnet for avis/blog/nettsted du skriver for og ditt telefonnummer, så hører du fra oss!

Kjøp billett Kjøp billett