Info


Om Sørveiv

Det du hører på i morgen

Musikkshowcasefestivalen Sørveiv ble etablert i 2010. Siden da har festivalen har blitt stadig mer relevant for oppdagelsen av nye musikktalenter fra Norden.

Sørveiv arrangeres for åttende gang 2.-3. november 2018 i Kristiansand. Festivalen har over tid blitt kjent for sin brede appell og består av rundt 40 ferske og lovende artister hovedsaklig fra de nordiske landene, men også fra Tyskland og resten av Europa. Visjonen er å skape en festival med bred sjangerdekning og unike artister med store kvaliteter som vi mener vil gjøre det stort i fremtiden. Vi kan garantere deg at vi har artister som passer din smaksprofil. De mest lovende bandene i regionen vil få sin naturlige plass på programmet. Konsertene vil foregå på 5-7 ulike scener i Kristiansand sentrum.

Praktisk info

Billetter

Billetter kjøper du her!

Billetter til Sørveiv kjøpes enten via Ticketmaster eller i døra – vi anbefaler å kjøpe på forhånd, da unngår du både kø i døra og sparer penger! Forhåndskjøpte billetter scannes i døra og byttes om til festivalbånd.

Konsertscener

Også i år rigger vi klar 6 konsertscener i byen som alle er klare for å gi deg den rette Sørveivstemingen. Scenene er KICK, Charlies, Biscenen & Intimscenen på Teateret, Vaktbua og Sabla Bar.

Aldersgrenser

Våre samarbeidspartnere på konsertscenene setter aldersgrensen selv. Årets aldersgrenser er:

 • 18 år på Biscenen/Intimscenen på Teateret, Vaktbua, KICK & Sabla Bar
 • 20 år på Charlies og i foajéen på Teateret etter kl. 22
Hotell

Kommer du langt ifra og trenger en seng mellom festivaldagene? Vårt festivalhotell Hotel Norge ligger midt i festivalens smørøye! Her får du typisk sørlandsk hygge og byens beste frokost! Du får rom til følgende priser: Enkeltrom: kr 875,- Dobbeltrom: kr 1075,- Bestill ditt rom med koden SØRVEIVGJEST18 på firmapost@hotel-norge.no eller via 3817 4000

Image
  Vil du spille på Sørveiv?

  Sørveiv ønsker å finne den beste musikken – og vi vet at mye av den befinner seg rett under radaren. Som i tidligere år vil Sørveivs liveprogram bestå av rundt 40 spennende band og artister, blant dem er flere usignerte. Vi ønsker å gi deg muligheten til å vise deg frem! Derfor anbefaler vi deg å melde deg på gjennom vårt online-skjema. Samtlige påmeldte band vil bli gjennomlyttet av et bookingpanel, og de mest aktuelle vil så bli kontaktet.

  Årets påmelding er nå stengt. Du får en ny sjans i 2019!

  Kontakt

  Hvis du har spørsmål om Sørveiv, ta kontakt med oss!

  PRAKTISK INFORMASJON: info@sorveiv.no
  BOOKING: booking@sorveiv.no

  Vi er også på sosiale medier, følg oss!

  Sorveiv-FB

  Sorveiv-Instagram

  Sorveiv-Twitter

  Presse

  Vil du skrive om Sørveiv 2018? Send en forespørsel med ditt navn, publikasjon og telefonnummer til siljemarie@sorveiv.no.

  Frivillig

  Uten frivillige er Sørveiv ingenting. Vår fantastiske gjeng er ryggraden og hjertet til festivalen.

  Vil du være med? Meld deg på og bli med på moroa!

  GÅ TIL PÅMELDINGSSKJEMAET

  Lurer du på noe? Eller har du hemmelige superevner som trengs til å lage festival, men ikke omfavnes av skjemaet? Ta kontakt med vår frivillig-superduo Oda og Simen på frivillig@sorveiv.no

  Vi trenger folk til følgende oppgaver:

  STREET TEAM & DISTRIBUSJON

  Er du et ess på sosiale medier eller tekstproduksjon? Da vil vi gjerne høre fra deg, gjerne i god tid før festivalen!
  Eller digger du plakater, flyers og frisk luft? Vi har masse som må henges opp og deles ut. En viktig og trivelig jobb som må gjøres!

  BILLETT

  Billettfolket er festivalens velkomstkomité – de første publikum møter når de ankommer Sørveiv, så her er du virkelig festivalens ansikt utad. I år har Sørveiv seks konsertscener. Vi trenger frivillige til å stå ved inngangsdørene og sjekke billetter, hjelpe til med akkreditering, og bistå ved salgsstasjonene.

  ARTIST- OG FRIVILLIGCATERING

  Som frivillig i bar/catering hjelper du til med å servere mat og drikke til artister og frivillige. Du er tilstede for dem og gjør det du kan for å ta godt vare på dem!

  TRANSPORT

  Hjelp oss gjerne med å transportere artister til flyplassen, utstyr til og fra de ulike venuene, eller ta en kjapp handletur når det trengs. Du stiller med førerkort og godt humør – vi stiller med bil.

  RUNNER/TRIVSEL

  Som frivillig runner/trivselsperson er du Sørveivs potet! En person med positiv innstilling som trår til og bidrar der det trengs. Enten det er å bistå på de ulike konsertscenene, eller trå til i baren.

  Rigg

  Hjelp oss med å rigge frem Sørveivfølelsen, og nostalgisk rydde alt vekk ved konsertslutt. Uten riggere blir det ingen fantastiske konserter, så som rigger gjør du en viktig jobb! Gjelder alt fra teknisk rigg til bæring av sofaer.

  Foto & media

  Bevar Sørveivs uforglemmelige øyeblikk for fremtiden! Som frivillig i foto & media-gruppa kommer du tett på artistene og fyker rundt fra scene til scene på jakt etter det neste blinkskuddet. Bildene dine vil brukes i sosiale medier og i fremtidig markedsføring av festivalen. Du tar med kameraet ditt, vi stiller med Kodak Moments!

  Dekor

  Har du sans for design og dekor og lyst til å være med i en trivelig gjeng som aktivt former Sørveivs utseende? Bli med på dekor! Arbeidet foregår hovedsakelig før og etter festivalen, ikke under.