Sørveiv 2023 arrangeres 20 - 22. april i Kristiansand, for 13. år på rad. Sørveiv er Sørlandets musikkbransjetreff og samler musikkbransjen fra Agderfylkene, Norge og resten av Norden til showcase-konserter og en internasjonal musikkfaglig konferanse.
Banner Image for Person med hodetelefoner

FRIVILLIG PÅ SØRVEIV?

Har du lyst til å bidra til å lage tidenes musikkfest i Kristiansand?

Meld deg på her →

Sørveiv 2023 arrangeres 20 - 22. april i Kristiansand, og vi håper at nettopp du har lyst til å bli med å lage tidenes musikkfest sammen med oss! For å kunne få til dette trenger vi de beste med oss på laget som kan bli med å skape musikkglede!

Vi kan garantere en kjempefin opplevelse, nyttige erfaringer og masse nye venner!

Hvorfor være frivillig?

Det å jobbe som frivillig er en fin måte å bygge nettverk, og få en introduksjon til organisert arbeid! Det er en naturlig vei inn i arbeidslivet, og en veldig fin ting å skrive på CV-en dersom man er på utkikk etter jobb - samtidig som vi skriver attest til alle frivillige som ønsker det.

På Sørveiv jobber vi også mye med talentutvikling både på scenen, bak scenen, i administrasjonen, med crew og frivillige - det betyr at det er store muligheter for å kunne få videre jobb med større ansvarsområder i Sørveiv dersom det vises motivasjon og arbeidsglede som frivillig!

Det og jobbe som frivillig er også utrolig givende og skaper et eget fellesskap som er fantastisk å være en del av! Det er mange oppgaver som skal gjøres, og alle er gjensidig avhengige av hverandre. Fellesskapsfølelsen er sterk og vi er alle en del av det store tannhjulet som driver festivalen fremover. I dette fellesskapet knyttes det kontakter, man danner langvarige vennskap, og for noen heldige oppstår det til og med evig kjærlighet <3

Hva får jeg ved å jobbe som frivillig?

  • Arbeidsantrekk i form av t-skjorte
  • Mat og drikke mens du er på jobb
  • Tilgang til frivillig/crew fest i etterkant av festivalen
  • Festivalpass / Livepass etter arbeidsområde og antall skift jobbet
  • Attest

Hva vil det si å være frivillig? Hva forventer vi?

Som frivillig på Sørveiv er du med å utføre oppgavene som kreves for å kunne gjennomføre festivalen. Det er ikke mulig å lage festival uten dere frivillige! Du trenger ingen tidligere erfaring, da det vil bli gitt opplæring og tydelige arbeidsinstrukser.

Vi forventer:

  • At du jobber minst 8 timer under festivalen eller 16 timer før/etter festivalen - avhengig av arbeidsområde.
  • At du kommer edru og presis på jobb.
  • At du følger instruksene du blir gitt på forhånd og under festivalen av din gruppeleder.
  • At du er en god ambassadør for Sørveiv utad.
  • At du går med Sørveiv t-skjorte når du er på jobb.

Dersom du ikke følger disse kriteriene eller ikke møter opp til skiftet ditt, vil du miste retten til å delta på festivalen.

For mer informasjon eller spørsmål, ta kontakt på frivillig@sorveiv.no

Les mer om de ulike arbeidsområdene her →

Meld deg på som frivillig her →

Vi gleder oss til å lage tidenes musikkfest på Sørveiv 2023 sammen med deg!