Sørveiv 2023 arrangeres 20 - 22. april i Kristiansand, for 13. år på rad. Sørveiv er Sørlandets musikkbransjetreff og samler musikkbransjen fra Agderfylkene, Norge og resten av Norden til showcase-konserter og en internasjonal musikkfaglig konferanse.

Vero Noah


Tid:

Sted: Biscenen

Kjøp billett
Vero Noah

Vero Noah

I et nordisk poplandskap blandet med R&B, Soul og elektronika er hvor du finner Vero Noah. Oppvokst i en musikalsk familie startet hun tidlig å synge i kor, og forelsket seg i harmoniarrangering. I tiårs-alderen lærte hun seg å spille piano og gitar, og veien var dermed kort til å begynne å skrive egne låter.

I den lille sørlandsbyen ble musikken den trygge havnen, og tekstene hennes er som vridd ut av et ungt hjerte. Hun skriver om egne opplevelser, men henter fritt inspirasjon fra artister som Tori Kelly og Ed Sheeran. Og nå er hun ikke lenger gitarlærling på pikerommet, nå er hun en moden artist tidlig i 20-årene som er klar for å erobre verden. Med en fløyelsmyk stemme og kontroll av de sjeldne leverer hun live-opplevelser uten sidestykke, godt hjulpet av hennes faste band. Det blir vanvittig spennende å følge med på hvor langt den talentfulle artisten kan nå.