Sørveiv 2023 arrangeres 20 - 22. april i Kristiansand, for 13. år på rad. Sørveiv er Sørlandets musikkbransjetreff og samler musikkbransjen fra Agderfylkene, Norge og resten av Norden til showcase-konserter og en internasjonal musikkfaglig konferanse.

Jay Pena


Tid:

Sted: Intimscenen

Kjøp billett
Jay Pena

Jay Pena

Det er under et år siden lanseringen av artistprosjektet Jay Pena, og han har allerede delt scener med anerkjente artister som blant annet Kamelen, Torine og KØDE. Sceneshowet hans er preget av et ekstremt høyt tempo og energinivå. Hundre tusenvis av streams senere samt høye plasseringer på Spotify Topp 50-Viral med debutlåten ‘Svak For Deg’ gjør at 2023 blir et spennende år for ‘Jay Pena’. Med sin Fillipinske bakgrunn viser han frem orientalske melodier blandet med norsk pop/rnb på en ny energisk måte. Han drar lytteren med inn i følelsesladde og personlige historier om det å være ung i kjærlighetslivet. Dette gjør han gjennom et utradisjonelt lydbilde. Han lar seg selv ikke bli begrenset av å forholde seg til kun en sjanger, og er stadig på jakt etter nye utfordringer.

‘Jay Pena’ med sin unike samt personlige preg på norsk musikk skaper allerede store bølger ved å utfordre en ellers veldig kommersiell bransje. Alt er lagt til rette for at 2023 blir Jay Pena sitt år, med masse ny musikk og flere konserter planlagt, samt med en manager på laget.