Cederberg x Sørveiv

Sørveiv Live

Har du lyst til å vinne en innspilling hos Cederberg Studios? 

For tredje år på rad samarbeider vi med de dyktige og erfarne produsentene i Cederberg Studios for å gi en av Sørveiv-artistene en unik mulighet. 

En artist eller et band som spiller på Sørveiv kan bli den heldige vinneren av en singelinnspilling i Cedeberg Studios. For å delta i konkurransen må artistene melde seg på via dette påmeldingsskjemaet

I utvelgelsen av en heldig artist eller band vil dette være i fokus hos Cederberg Studios:

– Sterke låter med potensiale, og artister og band med særegenet. Vi er opptatt av at artisten eller bandet er på vei et sted, og at det arbeidet vi legger inn kan være med å bidra til å fremskynde karriereløpet til artisten eller bandet, forklarer Jaran Gustavson. 

Emil Hansen Kulsvehagen, Birk Gjermundbo og Jaran Gustavson drar på konsertene til de påmeldte artistene. I etterkant av festivalen gjør de research på hva artistene har gitt ut tidligere, og danner seg en mening om hvem de liker best. 

Innholdet i innspillingspakken

  • Tilbakemelding på preproduksjon av låten før innspilling
  • Innspilling av en singel i Cederberg Studios, opptil tre dager i studio
  • Miks og mastering av låten
  • Opphold i studioets leilighet
  • Dokumentasjon av opptaksprosessen foto og video som kan brukes av artisten, Cederberg Studios og Sørveiv

De påmeldte artistene vil bli vurdert av representanter fra Cederberg Studios som kommer på Sørveiv for å se konsertene. I etterkant av festivalen vil noen fra studioet ta kontakt med den utvalgte vinneren og avtale detaljer for innspillingen.

Cederberg Studios

Cederberg Studios er et toppmoderne studiokompleks på 250 kvm i Kristiansand. Studioet drives av Christer-André Cederberg, Jaran Gustavson, Birk Gjermundbo og Emil Hansen Kulsvehagen. Lokalene er nyoppusset med et stort opptaksrom, to separate opptaksboder og et romslig kontrollrom. Les mer om Cederberg Studios her.

Jaran er lydtekniker og produsent, og har en mastergrad i utøvende musikk ved Universitetet i Agder. I løpet av fire år hos Cederberg Studios har han jobbet med artister og band som Magnus Børmark, Honningbarna, car.pool, LINDSJØRN og Dualistic. 

Emil har en bachelorgrad i musikkteknologi fra Ansgar Høgskole, og har jobbet som lydtekniker i fire år, med det siste året hos Cederberg Studios. 

Birk har bachelor i rytmisk piano, og en pågående master i elektronisk musikk. Nå jobber han som produsent i Cederberg Studios og har lang erfaring i sjangre som hiphop, soul og pop. Han har produsert en rekke artister bland annet LINDSJØRN, Jørgen Bahl Moe og The Ella Sisters.

 

Kjøp billett Kjøp billett