Sørveiv 2023 arrangeres 20 - 22. april i Kristiansand, for 13. år på rad. Sørveiv er Sørlandets musikkbransjetreff og samler musikkbransjen fra Agderfylkene, Norge og resten av Norden til showcase-konserter og en internasjonal musikkfaglig konferanse.

ARBEIDSOMRÅDER SØRVEIV 2023

AKKREDITERING OG BILLETT

Har du lyst til å hjelpe alle festivaldeltakere å bytte billett i bånd? Da er dette jobben for deg! Dette er en jobb med til tider høyt tempo, hvor det gjelder å holde hodet kaldt. Det er en veldig gøy jobb, hvor det også er utrolig viktig å ha godt humør og spre glede. Akkrediteringen er publikums første møte med festivalen, så det er svært viktig at dem får en god start på festivalopplevelsen!

TRANSPORT

Dersom du er glad i å kjøre bil er dette virkelig jobben for deg! Vi trenger noen til å kjøre både artister, og speakers på konferansen til og fra flyplassen, samt alt annet transport vi skulle trenge under festivalen!

FOTO

Dersom du er glad i å ta bilder og ønsker å bygge opp porteføljen din, er denne jobben perfekt for deg!

FRIVILLIG & KRISETEAM

Dette er for deg som elsker frivillighet, og høyt tempo! I denne gruppen vil du jobbe på “frivillig-kontoret” med alt som de frivillige skulle trenge hjelp til. Samtidig er dette også basen som sender ut frivillige rundt forbi på festival der det skulle være behov for noen ekstra hender. Dette er veldig varierte arbeidsoppgaver, og veldig gøy!

SCENE, RIGG & DEKOR

I denne gruppen trenger vi noen til å jobbe på de ulike scenene, rigge opp og pynte. Vi trenger også noen som er på alle scenene under konsertene og hjelper til med alt som trengs mellom konsertene og på konferansen!