Alle artistene er sluppet

Sørveiv Live

Alle artistene er sluppet

I år skal vi virkelig hylle, støtte og sette pris på den norske musikken, sier bookingansvarlig Johanne Moen. 

Årets Sørveiv-artister byr på et bredt spekter av sjangre fra ulike steder i Norge. Du finner garantert noe som faller i smak, enten det er jazz, rock, hiphop, folk, joik, pop eller mye annet. 

Siden mars har utallige konserter og kulturarrangement blitt avlyst som følge av koronaviruset. Det var også usikkert om Sørveiv kunne gjennomføres. Likevel var det rekordmange artister som søkte til Sørveiv Live i år, til tross for at alle satt på hjemmekontor da fristen gikk ut.

For hele bransjen har 2020 blitt et litt merkelig vakum hvor mye står litt på stedet hvil. Dette merker nok også artistene som hadde store planer for 2020, og at dette skulle være satsningsåret. 

Det er vanskelig å planlegge når man ikke vet hvordan situasjonen blir eller hvilke regler som skal gjelde, og dette har påvirket alle ledd i veien.

Bookingprosessen har både vært en stor glede og et herlig kaos, forteller Johanne. 

Jeg vil trekke frem hvor sykt kule årets artister er og har vært, de har vært fleksible og tålmodige for at ting tar litt lengre tid enn vanlig. 

Sørveiv 30. – 31. oktober vil bli en unik opplevelse, så her er det bare å slenge seg rundt å sikre seg en billett! Kjøp billett her

Kjøp billett Kjøp billett