Alle artistene er sluppet

Alle artistene er sluppet – I år skal vi virkelig hylle, støtte og sette pris på den norske musikken, sier bookingansvarlig Johanne Moen.  Årets Sørveiv-artister byr på et bredt spekter av sjangre fra ulike steder i Norge. Du finner garantert noe som faller i smak, enten det er jazz, rock, hiphop, folk, joik, pop eller […]

Les mer her
Sørveiv Live

Bidra til en smittefri festival

Vi står midt i en viktig nasjonal dugnad, og trenger at alle bidrar på best mulig måte for å forhindre smitte. Som mange andre i musikkbransjen ønsker vi at ting skal gå tilbake til normalen. Og vi håper at vi kan arrangere en litt mer normal festival neste år. Vi forholder oss til alle gjeldende […]

Les mer her
Sørveiv Live

Sørveiv x SKMU

Ikke gå glipp av akustiske intimkonserter på Sørlandets Kunstmuseum.

Les mer her
Sørveiv Live

Live-programmet er ute

Det skal godt gjøres å få med seg alle konsertene under Sørveiv! Med over 40 konserter på to dager, kan det være lurt å planlegge ruten sin. 

Les mer her
Sørveiv Live

Søster-trio med nytt prosjekt

I 2014 lanserte søstrene Oakland Rain på Sørveiv. I år lanserer de sitt nye prosjekt, deres pop alter ego E L L A.  Publikum kan forvente musikk med mye energi, glede og aggresjon!

Les mer her
Sørveiv Live

Slipper RnB-inspirert prosjekt

Neon Ion byr på et klubba indie RnB-uttrykk og kan minne om en slags retro elektropop. Det nye konseptet til Natalie Sandtorv kan ikke sammenlignes med tidligere musikk.

Les mer her
Sørveiv Live
Kjøp billett Kjøp billett