Om Sørveiv

Det du hører på i morgen

Musikkshowcasefestivalen Sørveiv ble etablert i 2010. Siden da har festivalen har blitt stadig mer relevant for oppdagelsen av nye musikktalenter fra Norden.

Sørveiv arrangeres for syvende gang 10. & 11. november 2017 i Kristiansand. Festivalen har over tid blitt kjent for sin brede appell og består av rundt 40 ferske og lovende artister hovedsaklig fra de nordiske landene, men også fra Tyskland og resten av Europa. Visjonen er å skape en festival med bred sjangerdekning og unike artister med store kvaliteter som vi mener vil gjøre det stort i fremtiden. Vi kan garantere deg at vi har artister som passer din smaksprofil. De mest lovende bandene i regionen vil få sin naturlige plass på programmet. Konsertene vil foregå på 5-7 ulike scener i Kristiansand sentrum.

Plakatkunstverket

Sørveivs plakatdesign har gjennom flere år blitt til i samarbeid med Agder Kultursenter. Festivalen bruker forskjellige etablerte Sørlandskunstnere hvert år, og har hatt en rekke spennende plakatdesign de senere årene. Årets plakat er designet av billedkunstneren Karen Pettersen.

Pettersen (f. 1982) bor og jobber i Kristiansand. Hun er utdannet fra Kunsthøgskolen i Bergen og medlem av kunstnergruppene Kunstitusjon og Luftkollektivet. Hun har i de siste årene utstilt blant annet i Kunsthallen Kristiansand, Risør Kunstforening, Agder Kunstsenter, Tempelhofer Field (Berlin) og Villa Croce, Museo d’Arte Contemporanea (Genova), Sørlandsutstillingen, Transatlantisk grafikkutstilling, Smia Kristiansand og Anonymous Drawings (Berlin).

Praktisk info

Billetter

Billetter til Sørveiv kjøpes enten via Ticketmaster eller i døra – vi anbefaler å kjøpe på forhånd, da unngår du både kø i døra og sparer penger! Forhåndskjøpte billetter scannes i døra og byttes om til festivalbånd.

Konsertscener

Også i år rigger vi klar 5-7 konsertscener i byen som alle er klare for å gi deg den rette Sørveivstemingen. Mer info kommer.

Hotell

Kommer du langt ifra og trenger en seng mellom festivaldagene? Mer info om vårt partnerhotell kommer!

Vil du spille på Sørveiv?

Sørveiv ønsker å finne den beste musikken – og vi vet at mye av den befinner seg rett under radaren. Som i tidligere år vil Sørveivs liveprogram bestå av 40 spennende band og artister, blant dem er flere usignerte. Vi ønsker å gi deg muligheten til å vise deg frem! Derfor anbefaler vi deg å melde deg på gjennom vårt online-skjema. Samtlige påmeldte band vil bli gjennomlyttet av et bookingpanel, og de mest aktuelle vil så bli kontaktet.

Norsk artist? Søk her!

Kontakt

Hvis du har spørsmål om Sørveiv, ta kontakt med oss!

PRAKTISK INFORMASJON: info@sorveiv.no
BOOKING: booking@sorveiv.no

Vi er også på sosiale medier, følg oss!

Sorveiv-FB

Sorveiv-Instagram

Sorveiv-Twitter

Presse

Vil du skrive om Sørveiv 2017? Send en forespørsel med ditt navn, publikasjon og telefonnummer til info@sorveiv.no.

Frivillig

Uten frivillige er Sørveiv ingenting. Vår fantastiske gjeng er ryggraden og hjertet til festivalen.

Vil du være med? Fyll ut registreringsskjemaet og bli med på moroa!

Gå til frivilligskjemaet

Lurer du på noe? Eller har du hemmelige superevner som trengs til å lage festival, men ikke omfavnes av skjemaet? Ta kontakt med vår frivilligansvarlig Nicholas på frivillig@sorveiv.no

Vi trenger folk til følgende oppgaver:

MARKEDSFØRING & DISTRIBUSJON

Er du et ess på sosiale medier eller tekstproduksjon? Da vil vi gjerne høre fra deg, gjerne i god tid før festivalen!
Eller digger du plakater, flyers og frisk luft? Vi har masse som må henges opp og deles ut. En viktig og trivelig jobb som må gjøres!

BILLETT

Billettfolket er festivalens velkomstkomité – de første publikum møter når de ankommer Sørveiv, så her er du virkelig festivalens ansikt utad. I år har Sørveiv seks konsertscener. Vi trenger frivillige til å stå ved inngangsdørene og sjekke billetter, hjelpe til med akkreditering, og bistå ved salgsstasjonene.

BAR/CATERING

Som frivillig i bar/catering hjelper du til med å servere mat og drikke til artister og frivillige. Du er tilstede for dem og gjør det du kan for å ta godt vare på dem!

TRANSPORT

Hjelp oss gjerne med å transportere utstyr til og fra de ulike venuene, eller ta en kjapp handletur når det trengs. Du stiller med førerkort og godt humør – vi stiller med bil.

RUNNER/TRIVSEL

Som frivillig runner/trivselsperson er du Sørveivs potet! En person med positiv innstilling som trår til og bidrar der det trengs. Enten det er å bistå på de ulike konsertscenene, eller trå til i baren.

Rigg

Hjelp oss med å rigge frem Sørveivfølelsen, og nostalgisk rydde alt vekk ved konsertslutt. Uten riggere blir det ingen fantastiske konserter, så som rigger gjør du en viktig jobb! Gjelder alt fra teknisk rigg til bæring av sofaer.

Dekor

Har du sans for design og dekor og lyst til å være med i en trivelig gjeng som aktivt former Sørveivs utseende? Bli med på dekor! Arbeidet foregår hovedsakelig før og etter festivalen, ikke under.

KONFERANSEVERT

Som frivillig på Sørveiv Konferanse ønsker du folk velkommen. Du viser hvor ting er, åpner og lukker dører mellom de ulike foredragene, og hjelper til med å spre informasjon.